24.11.15

Kako nositi ogrlice -ovisno o dizajnu, uzorku ili printu odjece?

Kako nositi ogrlice -u zavisnosti od dizajna, uzorka ili printa odjeće


  Prilikom odabira ogrlice koja će ići sa odjećom koja nije jednobojna treba biti posebno oprezan i slijediti neka temeljna pravila:
-Detalji u ogrlici trebaju odgovarati detaljima iz materijala- na primjer, koraljna ogrlica i print zmijske kože dolaze iz prirode i sastoje se od mnogo malih detalja i zato savršeno odgovaraju; drapirani kardigan s finim uzorkom odgovara sa mnogostrukom ogrlicom koja se sastoji od finih niti; cvjetni top sa cvjetnog ogrlicoma
-Boje i oblici ogrlice trebaju odgovarati bojama i oblicima printa odjeće - kockasti uzorak zahtijeva kockastu ogrlicu
-100%-tna usklađenost nije poželjna - boje i oblici mogu biti slični ali ne moraju biti identični


Kako nositi ogrlice?

Kako nositi ogrlice u zavisnosti od izreza i oblika majice/kosulje?



  Danas smo okruzeni bezbrojnim ponudama nakita, od onog za svaki dan, za svecane prilike, skupog, brendiranog, unikatnog itd. Ali, bez obzira na to, u ovom postu cu se osvrnuti malo na nacin nosenja nakita, to jeste ogrlica. 
   Sve mi imamo poriv za sto ljepsim izgledom, sto boljim komadom odjece, obuce, dobrom frizurom i tezimo tome da smo uvijek u trendu. No, koliko nas se zapita ustvari koja ogrlica ide uz koji model majice, kosulje i sl.
E pa drage moje, tu  sam da olaksam :) 
Prije ovog pisanja malo sam se vise informisala kako je to u svijetu ljepote, koji su trikovi da se nas nakit sto bolje istakne i zapravo koja su pravila. Bazirala sam se na to da vam pomognem da svoje omiljene ogrlice (i one koje to nisu) nosite 'ispravno'. To cu vam najjednostavnije prikazati u slikama ispod.
Određena vrsta izreza odgovara sa određenom vrstom ogrlice, na primjer, uz dolčevite je dobro nositi dužu ogrlicu, majice okruglog izreza sa kratkim ogrlicama, biseri za posao...








                                        Vas idealni jeans Veliki pozdrav moje dame ma gdje god se nalazile <3 Nakon duze pauze ponovno sa...